Catalunya Diari

Lleida recupera el mercadet dels dijous al Camp d’Esports

A partir del 21 de maig s’hi podrà tornar a vendre fruita, verdura, planter i flors

Imatge del mercadet del Camp d'Esports de Lleida
Lleida recupera el mercadet dels dijous al Camp d’Esports | LleidaDiari.cat

La recuperació del mercadet setmanal dels dijous al Camp d'Esports, el 21 de maig, per a la venda de fruita, verdura, planter i flors consolida la progressiva normalització dels espais de venda ambulant a la ciutat de Lleida, que ja es va reprendre el passat 2 de maig amb el mercadet de Barris Nord.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha explicat que aquesta decisió es podia prendre ara que Lleida havia entrat en la Fase 1 del desconfinament, amb la qual s'atenia la petició de paradistes i veïns, que demanaven recuperar l'activitat d'aquest servei. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Lleida, a més de respectar la normativa de prevenció de Salut Pública per evitar la propagació de la COVID-19, suma el mercadet del Camp d'Esports com a element de dinamització per la venda ambulant de fruita, verdura, planter i flor i reforça un altre punt estratègic pel comerç de productes de primera necessitat, frescos i de proximitat.

Es marcarà i senyalitzarà tot l'espai

Tal com s'ha fet en les successives edicions del mercadet al Barrris Nord, la Paeria, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, treballa en l'activació dels protocols de seguretat a la zona de Camp d'Esports. Per aquest motiu, marcarà i senyalitzarà tot l'espai, perquè les parades tinguin ubicacions a una distància concreta i es garanteixi la seguretat, tant dels clients com dels mateixos paradistes.

Un cop més, l'Ajuntament de Lleida recorda que qualsevol persona que participi com a paradista o comprador en el mercadet del dijous, a partir del dia 21, haurà de complir rigorosament les mesures establertes en el protocol de seguretat, tal com es dictamina pels usuaris de l'altre mercat ambulant, els dissabtes, al Barris Nord.

  

  

  

  

guants i mascaretes

  

  

producte

  

  

no poden tocar 

  

  

distància de 2 metres

  

  

cada parada

  

  

 targeta de crèdit

  

  

 evitar l'acumulació 

Si no es compleix amb les normes s'aixecarà acta administrativa

Per tal de garantir el compliment d'aquesta normativa, l'Àrea de Mercats de l'Ajuntament de Lleida vigilarà el compliment estricte de la normativa i, en cas contrari, s'aixecarà acta administrativa o prendrà les mesures adients. Els mercadets de Camp d'Esports i Barris Nord de la ciutat de Lleida es van anul·lar el passat mes de març amb motiu de la situació d'emergència per la COVID-19.


Comentaris

envia el comentari