Catalunya Diari

Lleida registra el major descens en accidents de trànsit des que existeixen registres municipals

Lleida registra el major descens en accidents de trà nsit des que existeixen registres municipals| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

La ciutat de Lleida ha registrat el major descens en accidents de trànsit des que es registra aquesta dada, amb una disminució del 31% en sinistres amb ferits respecte a l'any passat, quan ja es va registrar un descens, segons ha explicat aquest dimarts el paer en cap, Àngel Ros.

L'evolució favorable en matèria de trànsit també s'observa en la lesivitat, que ha disminuït un 27% i en els atropellaments, que han baixat un 20%. Ros diu que aquest descens s'ha d'agrair primer als ciutadans i en segon lloc a l'acció de la Guàrdia Urbana i a mesures com ara els radars instal·lats a la ciutat. Ros també ha explicat que el centre d'atenció de la Urbana ha rebut aquest 2016 32.000 trucades i que, en la línia de contenció de recursos i de creixement de plantilla, es farà la reposició de les places vacants del cos, un fet que es concretarà en el procés dels pressupostos de la Paeria.


Comentaris

envia el comentari