Catalunya Diari

Lleida registra 25 nous casos positius i segueix situant les morts totals en 238

Les persones que han aconseguit abandonar l'hospital des de l'inici de la pandèmia són ja 1.268 a la demarcació

Two scientists looking at an x-ray
Lleida suma 25 nous casos positius | .

La demarcació de Lleida ha registrat en les darreres hores un total de 25 nous casos positius en coronavirus, xifra lleument inferior als 39 del recompte d'aquest passat dilluns.

El total de contagiats per la Covid-19 a la demarcació de Lleida assoleix ja les 3.173 persones, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Amb relació a les morts, se segueix mantenint la xifra dels dies passats (238) i, per la seva banda, 48 persones més han rebut l'alta hospitalària. Per tant, les persones que han aconseguit abandonar l'hospital des de l'inici de la pandèmia són ja 1.268.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Salut no descarta fer una nova proposta sobre Lleida abans d'acabar la setmana

La consellera de Salut, Alba Vergés, no descarta fer una nova proposta sobre la regió metropolitana de Barcelona i Lleida abans d'acabar la setmana, però també que les dues àrees es quedin en fase 2 una setmana més. «Podem acabar decidint que el més adient és poder esperar aquests 14 dies o que, veient la situació de l'epidèmia, es pot fer un pas endavant abans. Ho haurem de parlar amb tots els sectors», ha indicat a TV3.

Ha explicat que les propostes s'han de fer amb el màxim de temps possible, i dilluns es va plantejar que Girona i Catalunya Central passessin dilluns a fase 3 perquè era «indubtable». Ha recordat que les fases duren 14 dies, però «això no vol dir que no es pugui moure i que hagi de ser sempre així». «Estem oberts», ha dit.


Comentaris

envia el comentari