Catalunya Diari

Lleida registra 4 morts i més d'un centenar de nous positius per la Covid

Salut assenyala que el risc de rebrot se situa en 312 punts a Lleida i a 255 al Pirineu, ambdues xifres considerades elevades pels experts

Una persona amb un termòmetre digital prenent la temperatura a una dona
Lleida suma 4 noves morts per coronavirus | Europa Press

La demarcació de Lleida ha registrat quatre noves morts per coronavirus, després de no tenir-ne cap des de dissabte de la setmana passada. Així doncs, segons el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Lleida acumula un total de 315 defuncions des de l'inici de la pandèmia.

D'altra banda, la demarcació suma 103 nous contagis en les darreres hores a la Regió Sanitària de Lleida i 3 més a la de l'Alt Pirineu i Aran. Finalment, Salut assenyala que el risc de rebrot se situa en 312 punts a Lleida i a 255 al Pirineu, ambdues xifres considerades elevades pels experts.

El govern espanyol autoritza el primer assaig en humans de la vacuna contra la Covid-19

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra de defensa, Margarita Robles, han comparegut aquest divendres a la Moncloa per oferir importants novetats sobre la lluita contra la pandèmia de Covid-19 a Espanya. Illa ha anunciat, que «si les coses van bé», la vacuna de l'empresa Astrazeneca arribarà a Espanya a finals de desembre d'aquest mateix any. Així mateix, L'Agència Espanyola del Medicament ha autoritzat el primer assaig clínic de la vacuna en tres hospitals, dos a Madrid i un a Santander.

Defensa torna a posar a disposició de les comunitats els rastrejadors de l'Exèrcit

Robles ha destacat novament la voluntat de col·laboració de l'Exèrcit per donar suport a les tasques de rastreig i seguiment dels casos de coronavirus. Els 2.000 soldats estan disponibles per a «totes les comunitats que considerin que és important augmentar la capacitat de rastreig», ha insistit, assegurant que no es valorarà en cap cas si les coses «s'han fet bé o malament».


Comentaris

envia el comentari