Catalunya Diari

Lleida revisarà 250 calderes de gas natural de famílies sense recursos

Lleida revisarà 250 calderes de gas natural de famílies sense recursos| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Per mitjà del projecte 'El Gremi Solidari', la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida seleccionarà les persones i famílies en situació de vulnerabilitat que disposin de caldera de gas i establirà la via de contacte entre aquestes persones i el Gremi d'Instal·ladors de Lleida.
 
Per fer-ho possible, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de l’Associació Provincial d’Empreses Tecnoelèctriques, d’Aigua i Gas, Calefacció i ACS, Climatització i Fred, Pere Miquel Guiu, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració. Després de la firma, Ros ha agraït el Gremi la seva aposta per la solidaritat i "per donar servei a les famílies més febles, amb més dificultats, i per apostar per la seguretat dels seus membres". Per la seva part, el president del Gremi d’Instal·ladors ha explicat que, com a gremi, "amb aquesta acció volen evitar que es produeixin accidents derivats de la manca de manteniment de les calderes per motius econòmics". 
 
Les revisions de les calderes de gas s’han de realitzar anualment. Les primeres revisions fruit d’aquest conveni tindran lloc abans del novembre.


Comentaris

envia el comentari