Catalunya Diari

Lleida se solidaritza amb la zona de l'Alt Empordà afectada per l'incendi

Lleida se solidaritza amb la zona de l'Alt Empordà afectada per l'incendi| Redacció - Fotografia: http://www.emporda.info

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha enviat un missatge a l’alcalde de Figueres, Santi Vila, solidaritzant-se amb els veïns de la localitat i de tota la zona afectada pel foc que està cremant a l'Alt Empordà. Ros ha ofert la col·laboració de Lleida en aquests moments tan difícils i s’ha posat a la seva disposició per tot allò que cregui necessari.
 
A més d'aquest gran incendi, a Portbou se'n va declarar un altre que ja està controlat. Aquest va afectar menys terreny, unes 50 hectàrees. En aquest espai, el pànic es va apoderar d'un grup de persones, on van morir un pare i la seva filla de 15 anys després de tirar-se al mar per un penya-segat. L'altra persona morta és un home que va patir un atac de cor després d'abandonar la seva masia, que era envaïda per les flames. Aquest matí ha mort un altre home, de nacionalitat francesa i de 64 anys, que es trobava ingressat en estat molt crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron.
 
En aquests moments, ja s'ha reobert la circulació per l'autopista AP-7 en sentit nord, i segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), continua oberta la circulació per la carretera N-260. Però es mantenen encara tallades, la carretera N-II, entre els quilòmetres 736 i 779, les carreteres Gi-500, entre els quilòmetres 0 i 3, i la Gi-501, la Gi-501, entre els quilòmetres 0 i 7, la carretera GI-504, entre els quilòmetres 0 i 14, 50, i la Gi-610, entre els quilòmetres 10 i 9.


Comentaris

envia el comentari