Catalunya Diari

Lleida substitueix el dia d'obertura dels comerços del 6 al 8 de desembre

La Paeria se suma a la cinquantena de municipis que aprofiten la disposició de la Generalitat

Pla obert d'un comerç tancat a l'Eix, amb el cartell de lloguer i gent caminant
Lleida substitueix el dia d'obertura dels comerços del 6 al 8 de desembre | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha decidit sumar-se a la substitució de l'obertura de comerços prevista per al diumenge 6 de desembre per al dimarts 8 de desembre, segons ha comunicat la Regidoria de Comerç, Consum i Mercats.

Amb aquesta disposició, Lleida passa a formar part de la cinquantena de municipis catalans que ho han demanat a la Generalitat, després que des del Departament d'Empresa es donés la possibilitat de triar entre un dels dos festius. Aquest canvi permetrà els comerços la possibilitat de rebre clients de tot Catalunya, ja que el dimarts no hi ha tancament perimetral local.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un sector molt afectat per la crisi

L'Eix Comercial de Lleida aglutina gran part dels comerços de la capital del Segrià i, uns mesos després de l'esclat de la crisi de la Covid-19, el seu aspecte comença a sentir-se diferent. I és que han estat moltes les botigues les quals han hagut de tancar les seves portes després de les pèrdues que no han pogut suportar arran de les diverses tancades obligades pel Govern.

A més a més, el tancament municipal de cap de setmana ha fet que tampoc puguin traslladar-se veïns d'altres comarques per a realitzar les seves compres. Per aquest motiu, s'ha decidit traslladar l'obertura del festiu d'aquest passat diumenge al d'aquest dimarts dia 8, ja que, d'aquesta manera, s'espera poder acollir a persones que vinguin d'altres ciutats.


Comentaris

envia el comentari