Catalunya Diari

Lleida suma 165 nous casos per coronavirus en les darreres hores i cap mort

El risc de rebrot a la Regió Sanitària de Lleida puja fins a 246, 18 punts més que el darrer balanç

Persona realizando una prueba PCR de coronavirus
Lleida suma més d'un centenar de casos de Covid | EspañaDiario

La demarcació de Lleida ha sumat en les darreres hores 165 nous contagis per la Covid-19, segons han informat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, la xifra total des de l'inici de la pandèmia se situa ja en 10.571 persones.

Amb relació a les morts, no s'ha registrat cap més en les últimes hores i es mantenen en 311 des de la setmana passada. Finalment, el risc de rebrot a la Regió Sanitària de Lleida puja fins a 246, 18 punts més que el darrer balanç. Per la seva banda, el risc al Pirineu baixa tres punts i es queda a 196.

Els casos de Covid-19 a la Seu d'Urgell s'aproximen a la seixantena

El nombre de casos de covid-19 registrats a l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell aquest dilluns és de 58, 9 més que en les darreres 24 hores. D'aquests, tres es troben ingressats a la Fundació Sant Hospital i la resta estan confinats a casa.

A més, hi ha 490 persones més que també estan aïllades a domicili per ser contactes estrets d'algun cas positiu, xifra que en els darrers dies ha baixat de la barrera dels 500. Pel que fa a l'índex de risc de rebrot, que havia arribat a 839 a la capital alturgellenca, aquest dilluns se situa en 693. Mentrestant, la taxa de reproducció del virus al cap de set dies (Rho) es troba actualment en 2,15 al conjunt de l'Alt Urgell, xifra bastant inferior a la de 3,82 que s'havia registrat en dies anteriors.


Comentaris

envia el comentari