Catalunya Diari

Lleida se suma al Dia contra la Sida amb activitats i un concert virtual

L'Associació Antisida de Lleida s'ha reinventat aquest 2020 i ha organitzat una Nit Vermella amb la col·laboració voluntària d'artistes com Koers, Strombers o Roba Estesa

Cartell dels actes programats per l'Associació Antisida de Lleida
Dia Mundial de la Sida 2020, amb activitats i un concert benèfic virtual | LleidaDiari.cat

L'Associació Antisida de Lleida s'ha reinventat aquest 2020 amb motiu del Dia Mundial de la Sida, que té lloc cada any l'1 de desembre. Adaptant-se a la situació actual i aforaments, l'entitat ha organitzat diferents activitats virtuals a les xarxes socials on destaca la Nit Vermella.

Els anys anteriors, el divendres abans de l'1 de desembre, l'Associació Antisida de Lleida organitza un concert solidari per recaptar fons. Aquest any, el concert serà virtual i es podrà veure des de casa a través del canal de YouTube de l'entitat https://www.youtube.com/user/antisidalleida. La iniciativa compta amb la col·laboració altruista d'artistes i entitats que se solidaritzen amb la causa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una col·laboració especial de Txarango i Beth Rodergas

Es tracta de KoersStrombers, Roba Estesa, Pernil Salat, les Cícliques, Balkan Paradise Orchestra, Montserrat SeróLasta Sanco, la Guingueta i Mr. Jones. A més, hi ha una col·laboració especial de TxarangoBeth Rodergas. Un concert de més d'una hora de durada amb molts artistes i també amb la col·laboració d'entitats com el Comitè 1r de Desembre o la investigadora de l'Institut de Recerca de la Sida (IrsiCaixa), Beatriz Mothe.

L'Associació Antisida de Lleida ha habilitat una campanya a Migrano de Arena https://www.migranodearena.org/reto/nit-vermella-2020 per a poder fer donatius, ja que aquest any no es podrà fer la recaptació presencial dels altres anys. Els diners recollits permetran oferir ajuts de primera necessitat a població en risc d'exclusió social de la demarcació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari