Catalunya Diari

Lleida suma 15 nous positius i una nova mort per coronavirus

El nombre de noves altes hospitalàries és de 7, essent ja 1.203 les persones que han aconseguit tornar a casa

Coronavirus
Lleida suma 15 nous casos positius | .

La demarcació de Lleida va sumar aquest dijous 15 nous casos positius per coronavirus, el que significa que la xifra total arriba als 3.053.

Amb relació a les defuncions, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat d'una nova mort, fet que fa que les totals a la demarcació siguin ja 236. Finalment, el nombre de noves altes hospitalàries és de 7, essent ja 1.203 les persones que han aconseguit tornar a casa després de patir la malaltia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Salut confirma la proposta perquè Lleida passi a fase 2 dilluns

El Departament de Salut confirmarà aquest dijous al Ministeri de Sanitat la seva proposta perquè la regió sanitària de Lleida passi a la fase 2 a partir del 8 de juny, segons han confirmat a l'ACN fonts de la conselleria.

Salut ja ho va plantejar dilluns, però condicionat a l'evolució de l'epidèmia. Passats uns dies, la conselleria ha constatat una baixada en la incidència de casos, que ha passat de 38,4 per cada 100.000 habitants del 21 al 27 de maig, a 25,4 del 28 de maig al 3 de juny. A més, les cadenes de transmissió estan identificades i es fa el seguiment del 100% dels contactes. Tot i això, les mateixes fonts remarquen que cal extremar la vigilància en tres zones concretes: Lleida ciutat, el Baix Segrià i les Garrigues.


Comentaris

envia el comentari