Catalunya Diari

Lleida suma una nova trentena de casos positius per la Covid-19

Segons el Departament de Salut, s'han donat tres noves altes hospitalàries, sumant un total de 1.333

Un home amb mascareta i un missatge en la mà coberta amb un guant: «stop Covid-19»
Lleida suma una nova trentena de casos | Pixabay

La demarcació de Lleida ha sumat en les darreres hores una nova trentena de casos positius per la Covid-19, segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Concretament, han estat 32 les persones que han confirmat el seu contagi. D'altra banda, s'han donat tres noves altes hospitalàries, sumant un total de 1.333, mentre que les morts es mantenen en 240.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Detecten un nou positiu de covid-19 entre els participants en una barbacoa a la Val d'Aran

El Conselh Generau d'Aran ha informat de dos casos nous de covid-19 a la Val dels quals un va participar en la barbacoa del dia 16 de juny. D'aquesta trobada n'ha derivat un brot de coronavirus amb set persones afectades i ara ja són vuit les que han estat infectades. Això no obstant, totes les persones amb el virus es troben en aïllament domiciliari amb símptomes lleus. Segons informen els serveis sanitaris, aquest brot estaria controlat tot i que s'està a l'espera dels resultats de les últimes proves enviades.

El total de casos de covid-19 confirmats a la Val d'Aran és de 179

En aquest sentit, també es destaca que les proves fetes fins al moment a tots els contactes estrets dels afectats han resultat negatives. Actualment, el total de casos de covid-19 confirmats a la Val d'Aran és de 179. D'aquests, 105 han estat detectats a través de la prova PCR i 74 a través de les proves immunològiques. Des del govern del Conselh Generau d'Aran s'insisteix a demanar responsabilitat i prudència i que s'apliquin les mesures de seguretat recomanades com són la distància, la mascareta i la higiene per evitar un nou rebrot.


Comentaris

envia el comentari