Catalunya Diari

Lleida talla al trànsit 4 carrers aquest cap de setmana

L'objectiu dels talls de trànsit és el de convertir espais per a vianants i facilitar la instal·lació de terrasses i vetlladors pels bars i restaurants

L'Ajuntament de Lleida manté per aquest cap de setmana els talls de trànsit puntuals a quatre carrers de la ciutat, per a convertir-los en espais per a vianants i facilitar la instal·lació de terrasses i vetlladors pels bars i restaurants.

Es farà als carrers Teuleries, Sant Martí i del Nord, i a l'avinguda Doctora Castells. La mesura s'aplicarà del dissabte, dia 12 de juny, a les 12 h, fins a la matinada de dilluns dia 14, a la 01 h.

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L'àrea de Mobilitat farà l'avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats. L'actuació pretén seguir donant suport a sector de la restauració, que s'ha vist afectat per la situació sanitària per la Covid-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En concret, els talls de carrers es faran en aquests trams

-Carrer Teuleries

-Avinguda de la Dra. Castells, en sentit de l'avinguda de l'Estudi General, des del carrer Riu Besós fins a l'avinguda Estudi General

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l'avinguda de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

-Carrer del Nord: des del carrer de Ramon Castejón fins a Maria Sauret.


Comentaris

envia el comentari