Catalunya Diari

La Urbana programa talls de trànsit amb motiu de la Decabike diumenge a Lleida

L'inici tindrà lloc a les 10.00 hores del matí des del Decathlon

Imatge del mapa de la cursa
Imatge del mapa de la cursa | LleidaDiari.cat

Lleida acull aquest diumenge al matí la sortida en bicicleta familiar i no competitiva que transcorre per diversos carrers cèntrics de la nostra ciutat i el Parc de la Mitjana, la Decabike. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana de Lleida ha dissenyat una sèrie de recomanacions viàries per tal de facilitar la mobilitat a la ciutat.

L'itinerari serà: sortida a les 10.00 hores del matí del Decathlon, Av Miquel Batllori, Av Estudi General, carrer Pere Cabrera, carrer Jaume II, Carretera LL-11, Av Joana Raspall, AV Madrid, Av Blondel, Av Francesc Macià, Rambla Ferran, carrer Príncep de Viana, Av Prat de la Riba, carrer Baró de Maials, carrer Xavier Puig i Andreu, Parc de la Mitjana, Av Pearson, carrer Corregidor Escofet, carrer Comtes d'Urgell, carrer Príncep de Viana, Av Victoriano Muñoz, Camí de Picos, carrer Doctor Trueta, carrer Agustins, Av Garrigues, Av Canadiense, Av Miquel Batllori i Decathlon.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Desviaments previstos

Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de sortida amb bicicleta, es formarà una càpsula amb tots els participants a la qual se li donarà prioritat durant tot el recorregut. Hi haurà talls puntuals al pas de la càpsula, però no afectarà el tancament perllongat de cap carrer ni accés. No obstant això, des de la Guàrdia Urbana demanen precaució els conductors i els hi recomanen seguir les indicacions dels agents.

Tallaran el servei de tren de Lleida-la Pobla de Segur 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el dilluns 18 de març i el divendres 5 d'abril en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Com a alternativa, i amb l'objectiu de garantir la mobilitat de les persones usuàries, la companyia facilitarà un servei d'autobusos substitutoris per cobrir la part del recorregut que se'n vegi afectada.

Aquest, s'aturarà a la parada d'autobús més propera de totes les estacions de la línia on es vegi interrompuda la circulació de trens. No obstant això, a les de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, la parada l'efectuarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren. Mentrestant, entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei serà l'habitual.

Tot i això, es cobrirà en autobús la circulació que surt a les 05.25 hores de la capital del Segrià de dilluns a divendres i les que ho fan des de La Pobla de Segur a les 19.30 hores de dilluns a dijous, a les 21.22 hores els divendres i a les 19 hores els diumenges i festius. La interrupció del servei ferroviari es duu a terme amb l'objectiu d'efectuar tasques de manteniment programades a la unitat de tren 331.02.


Comentaris

envia el comentari