Catalunya Diari

Talls de trànsit aquest dimecres i divendres a Lleida ciutat

En els punts afectats, se senyalitzarà corresponentment

Operaris treballant a Lleida ciutat, en una imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu d'uns operaris treballant en un carrer de Lleida. | LleidaDiari.cat

Ajuntament de Lleida està ultimant els treballs de la millora de l’accessibilitat del carrer Camp de Mart. És per això que aquest dimecres està previst fer els treballs per pavimentar el pas de vianants en l’encreuament de la Ronda de la Seu Vella amb Camp de Mart. L’actuació es farà en dues fases. Primer es farà la demolició i la caixa de base del paviment, fet que obligarà al matí a tallar l’accés en aquest punt. Els usuaris del pàrquing hauran de sortir canviant de direcció i els conductors que aparquin al carrer hauran de girar i canviar el sentit (el carrer és prou ample per fer-ho). Un cop finalitzin els treballs s’obrirà el trànsit de vehicles. Divendres es reprendrà l’actuació, per tornar a tancar i fer el paviment d’aglomerat d’acabat, pel que es repetirà el tall de trànsit mentre durin els treballs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En els punts afectats, se senyalitzarà corresponentment. Els encarregats del pàrquing ja han estat informats, per tal que els cotxes surtin canviant la direcció, i es posarà un senyal a l’encreuament de St. Martí amb St. Andreu per indicar que la Ronda està tancada per obres. També s’hi posarà una bandera. Igualment, a l’inici de la Ronda es posarà una tanca amb el senyal de tancat per obres i una bandera.

Recentment, l’empresa Arnó, encarregada de les obres, ha treballat per eixamplar la vorera i millorar el talús de Camp de Mart. La vorera ha passat d’1,3 metres a 1,8 m, facilitant el pas dels vianants i de persones amb mobilitat reduïda. El mur de contenció del talús del turó de la Seu Vella s’ha arranjat, amb un nou drenatge per la part interior del mur i s’ha connectat a la xarxa existent de clavegueram. Entre altres, també s’ha impermeabilitzat per dins per evitar danys d’humitats. El cost de les obres és de 47.190,87 euros i formen part del Pla de Barris de Noguerola-Portal de Magdalena.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari