Catalunya Diari

Lleida té 29 nous ambaixadors aquest 2012

Lleida té 29 nous ambaixadors aquest 2012| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, va iniciar el programa dels Ambaixadors fa 11 anys i aquesta ha estat la setena recepció. Aquesta és una eina de promoció de la ciutat a través de la qual els lleidatans que hi participen fan de "cicerones" allà on es troben. Per tant, està adreçat als lleidatans i lleidatanes que resideixen fora de la ciutat i que volen contribuir a la seva projecció. El seu propòsit és formar una xarxa de persones interessades a canalitzar la promoció turística de la ciutat de Lleida en el seu lloc actual de residència, ja sigui a l'Estat espanyol, Europa o arreu del món.
 
D’aquesta manera, Lleida manté llaços d'unió i contacte permanent amb tots ells i els anima a col·laborar en la difusió i promoció dels valors del territori. Per ser ambaixador només cal haver nascut a Lleida i residir-hi fora, ja sigui per motius professionals, acadèmics, familiars o personals. Un cop acceptada la sol·licitud, es rep una credencial que t’identifica i un diploma signat per l’alcalde de Lleida.
 
El compromís dels ambaixadors passa per actuar de promotors dels atractius de la ciutat. Per això, tenen un tracte preferencial en la tramesa de comunicacions de promoció turística i ciutadana. Reben informació de tots els esdeveniments, actes, festes, trobades que es duen a terme a la ciutat. També disposen d'una àrea exclusiva i privada en el centre web de Turisme.


Comentaris

envia el comentari