Catalunya Diari

Lleida tindrà Mercat de flors per Tots Sants del 28 d’octubre a l’1 de novembre

Un total de 5 parades especialitzades oferiran composicions florals a l’esplanada Miquel Batllori de Lleida

Imatge del cartell del Mercat de les flors de Lleida
Mercat de flors per Tots Sants del 28 d’octubre a l’1 de novembre | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, impulsa el Mercat de les flors de Tots Sants, que s'ubicarà, com és habitual, a l'esplanada Miquel Batllor (a l'antic recinte de les firetes, a Copa d'Or), a partir de dimecres 28 d'octubre i fins al mateix dia 1 de novembre. Aquest any hi participen 5 parades amb muntatges de flors naturals específiques per a la festivitat de Tots Sants.

Tal com exigeix la normativa, l'àrea de Mercats s'encarrega de senyalitzar els recorreguts per garantir els controls de l'aforament. També s'hi instal·larà cartelleria informativa adreçada a les persones consumidores que, com en el cas de la resta de mercats, hauran de portar obligatòriament mascareta i respectar la distància social en qualsevol cua d'accés a les parades.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Des de la Regidoria de Consum Comerç i Mercats es demana la màxima implicació als paradistes, ja que hauran de delimitar el perímetre de la parada per controlar l'accés que, segons la Resolució SLTI 2549/2020, del 15 d'octubre, és d'un 30%, així com la gestió de les cues que es puguin produir en cada parada. Igualment, es demana la responsabilitat més gran a les persones consumidores i que, en tot moment, segueixin les indicacions.

Reservades 3.347 entrades mitjançant l'aplicació de cita prèvia per accedir al cementiri de Lleida

L'aplicació habilitada per l'Ajuntament de Lleida per reservar l'entrada al Cementiri Municipal per la festivitat de Tots Sants ja ha rebut 3.347 reserves, la majoria per a la festivitat de l'1 de novembre, però també pels dies previs, el 30 i 31 d'octubre.

L'aforament està limitat a un màxim de 2.000 persones simultànies i a un màxim d'una hora i mitja de visita per tal de facilitar la rotació dels assistents i evitar aglomeracions en el marc de la pandèmia. És per això que aquest cap de setmana es reforçarà el personal del cementiri amb controladors d'accés, treballadors de la regidoria, agents cívics, voluntaris de Protecció Civil i agents de la Guàrdia Urbana.


Comentaris

envia el comentari