Catalunya Diari

Lleida tindrà nou alcalde el dia 29 d'agost

Després de la renúncia de l'actual paer en cap, Àngel Ros

Àngel Ros, Montse Mínguez i Fèlix Larrosa.
Àngel Ros, Montse Mínguez i Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

La ciutat de Lleida tindrà nou alcalde el dia 29 d'agost. Aquest serà el dia en què se celebrarà el Ple per escollir el nou alcalde o alcaldessa de la ciutat. En aquesta sessió també prendrà possessió el nou regidor del PSC, Joan Queralt. Dies abans, el 14 d'agost, se celebrarà el Ple en què es donarà a conèixer la renúncia d'Àngel Ros, com a alcalde de la ciutat, després de ser nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra.

L'alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha donat a conèixer aquest dimarts totes aquestes dades. En declaracions als mitjans, ha expressat la seva intenció «d'esgotar els dies, perquè estem a l'agost i, per tant, com més allarguem el calendari, la gent tindrà més temps per organitzar-se, ja que hi ha regidors que estan de vacances o estan fora». I ha afegit: «Ens agradaria que a tots els plens pogués venir la màxima representativitat possible dels diferents grups municipals».

Montse Mínguez.
Montse Mínguez. | LleidaDiari.cat

 

Dos noms són els que més sonen per rellevar Ros: Montse Mínguez i Fèlix Larrosa. La decisió l'haurà de prendre ara la militància del PSC. Mínguez ja ha avançat que «li faria il·lusió» ser la primera alcaldessa socialista de Lleida. A més a més, va dir que, "tinc experiència i aconseguir ser la primera alcaldessa socialista de Lleida és tot un repte". Tot i això, afirma, «el que és important és el PSC, que els militants parlin i que puguem mantenir l'alcaldia de Lleida». Per la seva banda, Larrosa ja va dir fa uns dies que ell estava a disposició del partit. Així doncs, els lleidatans hauran d'esperar uns dies per saber qui serà el nou o nova alcaldessa de la ciutat.

Fèlix Larrosa.
Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

 

Ros no canviaria res d'aquests 15 anys

El fins fa uns dies alcalde de Lleida, Àngel Ros, va manifestar abans de la renúncia al càrrec que «no canviaria per res» tota la tasca d'alcalde d'aquests més de catorze anys. Àngel Ros ha fet un símil futbolístic i ha dit que ja no és l'entrenador de l'equip i que el govern municipal té «banqueta suficient» per tirar endavant un projecte «il·lusionant».

En aquest sentit, no s'ha volgut mullar sobre la seva successió i ha assenyalat que li pertoca al partit prendre aquesta decisió. 


Comentaris

envia el comentari