Catalunya Diari

Lleidaalminut.com dóna la panera de Nadal a Arrels / Sant Ignasi

Lleidaalminut.com dóna la panera de Nadal a Arrels / Sant Ignasi| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

El diari digital lleidaalminut.com ha entregat aquest dilluns la panera de Nadal que rifava a l’associació Arrels / Sant Ignasi de Lleida. Durant aquest temps no ha aparegut la butlleta guanyadora (amb el número 437) i per tant, el digital ha decidit donar tots els productes a aquesta entitat.

Des d’Arrels / Sant Ignasi agraeixen el donatiu i asseguren que “ens aporta tot un magnífic ventall d’aliments que podrem repartir entre les persones que atenem i que necessiten d’un suport per a poder tirar endavant”. Els aliments rebuts aniran destinats al programa Arrels – Servei d’aliments, anomenat familiarment ‘la botigueta’, “un espai on volem que les persones que atenem es sentin ben ateses i s’hi trobin a gust”.

L’entitat Arrels / Sant Ignasi es va crear fa 20 anys i des d’aleshores promouen programes centrats en els processos de creixement personal i d’inclusió social, tot reivindicant que es respectin els drets de tots. A Arrels / Sant Ignasi acullen i acompanyen les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.


Comentaris

envia el comentari