Catalunya Diari

lleidaalminut.com estrena secció de neu

lleidaalminut.com estrena secció de neu| lleidaalminut.com

lleidaalminut.com

Els amants de l'equí podran descobrir cada dia a primera hora del matí durant tota la temporada el temps de pistes, l'estat de la neu, el remuntadors que hi ha obert i les pistes per les que podrà baixar en una estació concreta, gràcies al nostre comunicat de neu, actualitzat a diari.

Així mateix, a través dels desplegables que hem habilitat, diferenciant entre l'esquí alpí i l’esquí nòrdic, els visitants podran conèixer la fitxa tècnica de cada estació i saber els preus dels forfaits en funció dels dies que tenen pensat esquiar.

L'apartat de sorteigs i promocions comptarà amb aquelles ofertes per passar un cap de setmana envoltat de neu, ofertes d'última hora; així com els sortejos que farem durant la temporada. De moment, Boí Taüll sortejarà un total de 10 forfaits entre els nostres lectors i l'empresa Noguera Aventura excursions amb moto de neu, una per setmana.

Finalment, aquest espai compta també amb un calendari d'activitats de les diferents estacions i amb un espai que ofereix molt més que neu: on es poden trobar les activitats complementàries que ofereix la neu i l'entorn de les estacions.


Comentaris

envia el comentari