Catalunya Diari

LleidaJove impulsarà activitats amb l’ONG Osmon per conscienciar sobre el medi ambient

El regidor Ignasi Amor s’ha reunit amb dues representants de l’entitat per conèixer la seva activitat i establir accions de cara a la tardor

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

LleidaJove, el departament de Joventut de la Paeria, impulsarà la pròxima temporada activitats vinculades a la natura per conscienciar els joves sobre el medi ambient. Ho farà a través del treball amb entitats de la ciutat vinculades a aquest àmbit, que cada cop desperta més interès entre el jovent.

El regidor de Joventut, Ignasi Amor, s'ha reunit aquest dimarts amb dos representants de l'Organització Social pel Món per conèixer la seva activitat i per iniciar col·laboracions de cara a l'Agenda Jove de tardor. El regidor ha conversat amb la directora de projectes educacionals d'Osmon, Adriana Garcia, i la secretària de l'entitat, Ariadna Verdeny, per trobar línies de treball per formar i informar els i les joves usuàries de LleidaJove. 

Han ofert a aquesta entitat el servei d'Hotel d'entitats

De fet, el departament de Joventut ha ofert a aquesta entitat el servei d'Hotel d'entitats, en què poden disposar d'un espai i de recursos per dur a terme la seva tasca. El desenvolupament sostenible, la consciència verda, l'ecologia, el medi ambient, etc. són ítems que LleidaJove ha detectat que preocupa el jovent i vol potenciar les accions que contribueixin a la seva formació.

L'Organització Social pel Món es defineix com una entitat destinada a la millora mediambiental de Lleida i treballa per salvar la terra. Creada el novembre de 2018 per 5 joves universitaris amb inquietuds mediambientals, compta ja amb una vuitantena de voluntaris. Actualment té com a projectes principals la recollida setmanal de brossa, a diferents espais de la ciutat, i la reforestació i cura d'arbres.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari