Catalunya Diari

Lleida.net dóna un dia de festa als seus treballadors perquè col·laborin en el Gran Recapte del Banc dels Aliments

la plantilla formada per 57 professionals podrà disposar del dia 1 de desembre per col·laborar com a voluntaris en el Banc dels Aliments de Lleida

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

Lleida.net, empresa líder en l'àmbit de la certificació i notificació electrònica, impulsa la participació del seu equip en el Gran Recapte d'Aliments organitzat pel Banc dels Aliments de Catalunya. La companyia havia mostrat el seu suport a aquesta acció social durant l'últim lustre però, com a novetat, ha optat per participar de manera activa. Per primera vegada, la plantilla formada per 57 professionals podrà disposar del dia 1 de desembre per col·laborar com a voluntaris en el Banc dels Aliments de Lleida durant tota la jornada laboral i oferir així la seva ajuda a aquesta acció anual. La firma, que compta amb la sostenibilitat i la responsabilitat entre els seus valors, està altament compromesa amb el foment del desenvolupament personal i professional del seu equip. Tant és així que aquesta serà la cinquena edició consecutiva que Lleida.net col·labora amb la iniciativa que enguany els ha atorgat el premi Empresa Solidària 2017 de la Paeria de Lleida. 

Sisco Sapena, conseller delegat de Lleida.net, explica que «és un orgull poder participar en accions d'aquest tipus, comptar amb el compromís de tot l'equip i promoure la solidaritat des de l'àmbit empresarial». El Gran Recapte d'Aliments, campanya de recollida d'aliments bàsics per a les persones que necessiten una ajuda alimentària, tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre. En l'última edició es van recollir més de 4.374.000 quilos de menjar en els més de 1.800 punts de recollida per assolir aquestes xifres, el Banc dels Aliments de Catalunya va comptar amb la implicació d'uns 23.000 voluntaris i, enguany, Lleida.net vol contribuir a augmentar-la, fins a l'objectiu dels 25.000 participants marcats per l'organització.


Comentaris

envia el comentari