Catalunya Diari

Lleida.net guanya el concurs de registre online de clients d'Andorra Telecom

Permetrà a Andorra Telecom fer ús de la tecnologia de l'empresa lleidatana per als seus processos d'altes digitals

Pla mitjà on es pot veure gent treballant amb ordinadors a Lleida.net | LleidaDiari.cat

La companyia de serveis tecnològics Lleida.net ha resultat adjudicatària del concurs de la telefònica Andorra Telecom per a gestionar totes les seves altes remotes de nous usuaris.

El servei, conegut com a On boarding digital o eKYC (Know Your Customer Service) permetrà a Andorra Telecom fer ús de la tecnologia de l'empresa lleidatana per als seus processos d'altes digitals i altes presencials, així com de la digitalització del personal visitant d'Andorra Telecom. El contracte té una durada de cinc anys prorrogables anualment.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una plataforma propietària d'identificació

El servei d'eKYC de Lleida.net és una plataforma propietària d'identificació mitjançant videoconferència que compleix amb els requisits requerits per les autoritats antiblanqueig. El servei es pot oferir de manera automatitzada, semiautomatitzada, i té capacitat d'analitzar de manera electrònica qualsevol documentació oficial emesa en l'àmbit mundial.

D'igual manera, la tecnologia, desenvolupada pel departament d'R+D+i de l'empresa, té la capacitat d'anar incorporant noves tecnologies d'identificació biomètriques i de documentació a mesura que la tecnologia continuï evolucionant. Per Sisco Sapena, director de Lleida.net, el fet d'haver resultat adjudicataris del concurs d'eKYC d'Andorra Telecom suposa un «nou reconeixement de la idoneïtat dels serveis tecnològics» de la firma lleidatana.

L'únic operador de telefonia de país pirinenc

Andorra Telecom és l'únic operador de telefonia de país pirinenc i compta amb unes 82.000 línies mòbils. Fa exactament un any, Lleida.net, que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari i a Euronext Growth a París, va ser reconeguda com la primera empresa espanyola a rebre l'homologació Eidas de servei qualificat de lliurament electrònic certificat. Eidas és el reglament europeu per a la identificació electrònica i els serveis de confiança per a transaccions electròniques en el marc comunitari.

Des del moment de l'homologació, tots els certificats electrònics emesos per Lleida.net són admesos per defecte davant qualsevol tribunal o administració europea. L'empresa, que en els últims cinc anys ha enfortit la creació de noves tecnologies en el marc dels serveis digitals de confiança, compta amb més de 100 patents en mètodes de certificació electrònica en l'àmbit mundial, incloent-hi regions com la Unió Europea, els Estats Units, Austràlia, el Japó, la Xina i Orient Mitjà.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari