Catalunya Diari

Els lleidatans majors de 65 anys ja poden accedir a les piscines sense reserva prèvia

Les persones sènior poden anar directament a les instal·lacions

L'Ajuntament de Lleida facilitarà l'accés sense haver de fer reserva prèvia a les persones sènior de la ciutat que vulguin anar a les piscines municipals.

L'entrada per a aquest col·lectiu és gratuïta i, fins ara, s'havia de fer la reserva a través de la pàgina web habilitada per disposar del codi QR a l'hora d'accedir a les instal·lacions. A partir d'ara, les persones de més de 65 anys, que ja tenen l'entrada gratuïta a les piscines, podran adreçar-s'hi directament sense haver de fer cap tràmit telemàtic.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un cop a l'equipament municipal, els treballadors/es que estiguin a les taquilles prendran les seves dades per les mesures Covid-19, per poder-ne fer el rastreig, si calgués.

Imatge de les piscines municipals de Lleida
Accés sense reserva prèvia a les piscines municipals per a les persones majors de 65 anys | LleidaDiari.cat

Es vol facilitar l'accessibilitat a les persones grans

El regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha assenyalat que d'aquesta manera es vol facilitar l'accessibilitat a les persones grans, ja que no sempre disposen de mitjans electrònics o requereixen assessorament per fer la reserva. Així, qui ho vulgui, ho pot tramitar en línia al web habilitat, i qui ho prefereixi, pot anar-hi directament –l'entrada estarà condicionada a l'aforament disponible-.

L'entrada a les piscines municipals de Lleidaés gratuïta per a les persones majors de 65 anys i/o jubilades. A l'entrada, només cal mostrar el DNI o el document que acrediti la jubilació.

L'ús segur i responsable de les instal·lacions

El personal professional del recinte vetlla per l'ús segur i responsable de les instal·lacions. S'ha de recordar, que entre altres mesures Covid-19 hi ha les restriccions d'aforament al 70%, que s'ha de romandre a la parcel·la delimitada de 2x2m per banyista/unitat familiar a la zona de gespa i que no es poden utilitzar els vestidors col·lectius ni els serveis de guarda-roba ni hamaques.


Comentaris

envia el comentari