Catalunya Diari

Tot llest per a la inauguració de Raimat Natura, un espai natural únic a Europa

L'espai és un reducte de biodiversitat i una de les zones de Catalunya més interessants per a l’observació d’aus

Raimat Natura (Lleida), un espai natural ubicat dins la finca de Raimat de gran riquesa natural, la qual cosa el fa únic a Europa, s'inaugurarà el dissabte, 29 de maig (10.45h).

Es tracta de 700 ha on conviuen vinyes, canyissars, estanys, zones humides i més d'un centenar d'espècies, entre les quals hi ha aus quasi desaparegudes a Europa. A partir del dia 29, Raimat Natura es podrà visitar de forma gratuïta a peu, en bici o, fins i tot, en globus.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'acte d'inauguració

L'acte d'inauguració començarà a les 10.45h en el centre d'interpretació de Raimat Natura, on el director de Raimat, Joan Esteve, i el CEO de Raventós Codorníu, Sergio Fuster, presentaran el projecte i els seus objectius. També hi participaran, entre altres, l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. Després, s'iniciarà un recorregut al voltant de l'estany de la Clamor, un autèntic refugi i lloc de cria d'aus molt valorades, algunes en perill d'extinció.

Una passarel·la al voltant de l'estany, 3 itineraris diferents i un petit centre d'interpretació

Per fer visitable l'espai, s'ha construït una passarel·la al voltant de l'estany, s'han senyalitzat 3 itineraris diferents i s'ha construït un petit centre d'interpretació on s'atendrà els visitants, es podran fer tasts, llogar bicis, activitats com marxa nòrdica, etc. Amb reserva prèvia, també es podran fer activitats com sobrevolar Raimat Natura en globus.


Comentaris

envia el comentari