Catalunya Diari

Les llevadores lleidatanes aprenen tècniques per afrontar l’estrès professional

Celebren la diada de la Llevadora 2018 del COILL

Dotar de les eines necessàries per afrontar i gestionar l'estrès diari de manera equilibrada en l'àmbit emocional és un dels objectius del curs de Mindfulness que les llevadores del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) realitzen durant aquest dimarts en el marc de la Diada de la Llevadora 2018. El curs, realitzat per la fisioterapeuta i professora de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Sílvia Solé; incideix en donar recursos a les professionals per traslladar-los a la consulta i, en definitiva, a la pràctica clínica presentant-se diferents eines per treballar l'atenció conscient.

Imatge de les llevadores lleidatanes
Imatge de les llevadores lleidatanes | LleidaDiari.cat

  

  

Solé ha treballat durant tot el matí com promoure l'acceptació i serenitat davant situacions de canvi habituals en la pràctica assistencial de les llevadores que està basada en la promoció, prevenció i atenció en els diferents moments i processos que tenen a veure amb la salut sexual i reproductiva de les persones; una pràctica que pot portar a passar de situacions agradables a desagradables o del dolor a l'alegria.

El taller s'ha centrat també a aprendre a meditar, de manera sensorial i no de manera intel·lectual o espiritual. La Diada de la Llevadora està organitzada pel COILL, conjuntament amb la Direcció d'Atenció Primària de Lleida (ICS) i el servei d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR-Lleida). La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor de les llevadores lleidatanes.


Comentaris

envia el comentari