Catalunya Diari

Llibertat provisional sense fiança pel detingut d'Aitona acusat de matar dos ciclistes i ferir-ne dos més

Llibertat provisional sense fiança pel detingut d'Aitona acusat de matar dos ciclistes i ferir-ne dos més| Redacció - Fotografia: ACN

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Lleida ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional sense fiança del jove de 23 anys, veí d'Aitona, autor de l'atropellament d'un grup de ciclistes el passat diumenge, qui va acabar amb la vida de dos d'ells i en va deixar ferits dos més.

També s'ha acordat la retirada del permís de conduir i del passaport, la prohibició de sortir del territori nacional i l'obligació de presentar-se als Jutjats tots els dilluns.

El conductor detingut per l'atropellament mortal diumenge de dos ciclistes a Soses ha passat aquest dimarts a disposició judicial quan faltaven 10 minuts per les 12.00 hores. Se li imputen dos delicte d'homicidi per imprudència greu, dos delictes de lesions per imprudència greu, un delicte per conduir sota els efectes de l'alcohol i un delicte d'omissió del deure de socors.

Segons el seu advocat, el jove va declarar que es va adormir al volant i s'ha mostrat penedit pels fets.


Comentaris
Tony
Vaya merda de justicia que hi ha en aquest pais!! Aixo es mereix una bon manifestacio!!!
JOSEP FERRER
Això tans sols passa en akesta MERDA de país en ke vivim!!!! Una vegada més:"HISPANISH is different"!!!!!
Salvador
Osea su abogado dice que se habia dormido....\r\nQue pasa que cuando se desperto iba al lavabo?????\r\n\r\nMira independientemente que yo sea primo de juanjo uno de los fallecidos.\r\nTodo ciudadano tiene la obligacion de ayudar en un accidente . De la cual el huyo.\r\nESO QUIERE DECIR QUE ES UN DELITO negarse a prestar auxilio.\r\nAcordaros si no recuerdo mal ortega cano como el dio positivo y mato auna persona pero en ningun momento huyo del sitio.CUMPLIO 5 AÑOS.\r\nEL CHAVAL ESTE HA MATADO A 2 Y HUYO.\r\n ES FACIL 5 + 5 MAS LA HUIDA .SERIA LO JUSTO
Francisco Javier
VERGONZOSO!!!!!!.mata a a dos personas y para casa.cuantos ciclistas tienen que morir para que se aplique justicia.
Os
Aqui si no atropelles als fills del jutge no pase res!!
on
Queda a la espera de juicio, es lo normal....
Sergi
vergonya em fot això a mi, espero que rebi el mateix tracte algun dia aquest desgraciat.

envia el comentari