Catalunya Diari

Renova l’àrea de quarantena del Refugi dels Peluts de Lleida i amplien la zona calefactada

L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels animals del centre i evitar la propagació de malalties contagioses

L'Ajuntament de Lleida renovarà durant les setmanes vinents l'àrea d'observació i quarantena del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAC) de Lleida, el Refugi dels Peluts. La millora consisteix en l'adequació d'aquesta zona, deteriorada pel pas del temps, en la qual els gossos nouvinguts al centre hi romanen els primers dies abans de ser traslladats a les gàbies principals.

L'àrea d'observació i quarantena del centre consta actualment de set cel·les, una d'elles calefactada, on els cans que acaben d'arribar al refugi o aquells amb necessitats especials s'instal·len fins que els Serveis Veterinaris els donen l'alta mèdica.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del Refugi dels Peluts de Lleida
La Paeria renova l’àrea de quarantena del Refugi dels Peluts i amplia la zona calefactada | LleidaDiari.cat

L'arranjament preveu calefactar dues cel·les més i enrajolar tot el recinte

L'arranjament preveu calefactar dues cel·les més i enrajolar tot el recinte, en mal estat des de fa anys. L'objectiu d'aquesta reforma és millorar la qualitat de vida dels animals del centre, amb especial atenció als més vulnerables, i a la vegada evitar la propagació de malalties contagioses. Està previst que les reformes s'iniciïn el mes vinent i tenen un pressupost de 21.609,44 €.

La millora se suma a la de les actuacions començades fa dues setmanes, que aviat permetran als visitants i voluntaris gaudir d'una nova i àmplia zona de lleure i passeig d'animals, així com de més places d'aparcament i ombra en el recinte, gràcies a la plantació d'una trentena d'arbres.


Comentaris

envia el comentari