Catalunya Diari

Localitzat l'acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida, que no es va presentar al judici

Localitzat l'acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida, que no es va presentar al judici| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

L'acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida durant quatre anys i que no es va presentar al judici que s'havia de celebrar el passat 13 d'abril a l'Audiència de Lleida, es va presentar al dia següent, el 14 d'abril, als jutjats, després que la sala emetés una ordre de crida i cerca per localitzar-lo.

Està previst que la vista es torni a fixar pel mes de maig. L'home, de nacionalitat espanyola, està acusat d'un delicte continuat d'agressió sexual amb l'agreujant de parentesc contra la seva parella, d'origen brasiler. La fiscalia assegura que l'home hauria obligat la seva parella, en reiterades ocasions entre el 2009 i el 2013, a mantenir relacions sexuals no consentides tant vaginalment com anal, fins i tot quan la dona estava embarassada.

Segons el ministeri fiscal, l'home agafava la dona pels canells i li obria les cames a la força i en alguna ocasió la va arrossegar per terra en contra de la seva voluntat fins a l'habitació. Una vegada fins i tot va utilitzar un morter de cuina per penetrar-la analment mentre li deia que com era brasilera era una "puta" i "les putes tenen l'obligació de practicar sexe anal".

El ministeri fiscal demana dotze anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual amb l'agreujant de parentesc i, un cop complerta la pena de presó que li sigui imposada, set anys de llibertat vigilada i que durant set anys no es pugui acostar a menys de 300 metres ni comunicar-se amb la víctima. Sol·licita també una indemnització de 20.000 euros pels danys patits.


Comentaris

envia el comentari