Catalunya Diari

La Loteria Nacional esquitxa la demarcació de Lleida

'El Gordo', el 03.347, ha sortit a les 12.37 hores
Les dues nenes que han cantat el 'Gordo' del Sorteig de Nadal 2018
Les dues nenes que han cantat el 'Gordo' del Sorteig de Nadal 2018 | CatalunyaDiari.cat

Podríem dir que la demarcació de Lleida no ha estat enguany gaire agraciada en el sorteig de la Loteria Nacional, tot i que en l'actualitat els premis estan cada vegada més repartits, ja que molta gent els compra per Internet. On han quedat els premis que es venien íntegrament en un sol punt? Cada dia n'hi ha menys. Però millor, així més gent pessiga part dels premis i els diners estan més repartits!

 

Això és el que ha passat a la demarcació de Lleida enguany, i la tendència que es va donant en anys anteriors. En aquest sentit, el primer cinquè premi, el 47.862, que ha sortit dos minuts després que els nens de San Ildefonso comencessin a cantar números, ja ha repartit diners a la demarcació, ja que una sèrie d'aquest, premiat amb 60.000 euros el dècim, s'ha venut a La Bruixa d'Or de Sort. I no sols això, el seu propietari, Xavier Gabriel, també ha venut una part d'altres números premiats. Concretament, trenta sèries del 2.308 -cinquè premi-, repartint 1.800.000 euros; i una altra sèrie del 18.596 -cinquè premi-. És a dir, en total, La Bruixa d'Or ha repartit enguany 1,9 milions d'euros en premis.

 

Altres localitats de la demarcació també han resultat agraciades. És el cas de Balaguer, on un estanc ha venut un dècim del 6.774 -quart premi- amb 20.000 euros; la Seu d'Urgell, on s'han venut dos dècims del 'Gordo' de Nadal; i Lleida ciutat, concretament en un estanc de la Plaça Berenguer, IV de Lleida, on s'ha venut un dècim d'un quart premi. Es dona la circumstància que en aquest establiment des de fa tres anys ha venut sempre algun décim dels números premiats en la Loteria Nacional.

 

Les administracions de loteria de la demarcació de Lleida han venut enguany 43,2 milions d'euros de la Loteria Nacional, un 11,8% menys que al sorteig de l'any passat.

 

Consulta aquí tots els números de la Loteria de Nadal!
Consulta aquí tots els números premiats de la Loteria de Nadal. | CatalunyaDiari.cat

 

2.240 milions d'euros en premis

Aquest 2018, Loteries i Apostes de l'Estat ha posat en joc un total de 2.240 milions d’euros la mateixa quantitat que l’any passat, i que s'ha repartit en cinc premis principals. 

  • Primer premi, el 'Gordo': Quatre milions d'euros per cada sèrie
  • Segon premi: 1.250.000 euros per cada sèrie
  • Tercer premi: 500.000 euros per cada sèrie
  • Quart premi: 200.000 euros per cada sèrie
  • Cinquè premi: 60.000 euros per cada sèrie


Comentaris

envia el comentari