Catalunya Diari

Mahou San Miguel destina sis milions d’euros a la fàbrica de Lleida

Tot i el difícil context derivat de la pandèmia, invertirà un 73% més que l'any anterior per assegurar la competitivitat d'aquest centre de producció

Mahou San Miguel, companyia líder del sector cerveser a Espanya, preveu destinar més de 6 milions d'euros a la seva fàbrica de Lleida el 2021 per assegurar la seva competitivitat futura i la seva aportació al desenvolupament econòmic de la província, al qual contribueix des de fa més de 60 anys.

Tot i el difícil context en què ens trobem derivat de la pandèmia, la cervesera prioritza la inversió en aquest centre al que considera estratègic i a través del qual va realitzar compres de béns i serveis per valor de 8,5 milions d'euros a un centenar d’empreses lleidatanes el 2020.
 

La seva inversió en 2021 superarà en un 73% la realitzada l'any anterior i se sumarà als més de 25 milions d'euros dedicats a assegurar la sostenibilitat de la planta en l'última dècada.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els recursos es destinaran, fonamentalment, a projectes dirigits a la modernització dels processos amb les últimes tecnologies per aconseguir la màxima qualitat, eficiència, fiabilitat operativa i respecte mediambiental, amb un esforç molt rellevant en matèria de digitalització.
 

Entre ells, destaquen la renovació i ampliació del seu magatzem de packaging de llauna i cartró, que suposarà aquest any prop d'un milió d'euros d'inversió, i l'adaptació del centre de producció per a l'elaboració de noves referències ampliant, així, la seva versatilitat i a la qual es destinaran més de 2 milions d'euros.

Mahou San Miguel destina sis milions d’euros a la fàbrica de Lleida
Mahou San Miguel destina sis milions d’euros a la fàbrica de Lleida | LleidaDiari.cat

Focus en l'acompliment ambiental

El focus en l'acompliment ambiental serà sens dubte molt rellevant. La Companyia ha fixat com a compromís aconseguir que aquesta fàbrica arribi a la neutralitat de carboni en 2030, és a dir, que les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle siguin equivalents a zero, emetent a l'atmosfera la mateixa quantitat que retira per diferents vies. De fet el 100% de l'energia elèctrica que consumeix ja és 100% verd i d'origen certificada i està realitzant un important esforç per aconseguir eliminar el plàstic dels seus envasos. El 50% del material del retràctil que s'utilitza en la planta és reciclat i tot el cartó és sostenible.
 

«Volem aportar valor a Lleida a través de la nostra activitat i aquesta inversió respon al desig de la nostra Companyia de que la nostra fàbrica segueixi sent un exemple d'eficiència, innovació i respecte a l'entorn i que continuï tenint un paper rellevant en el desenvolupament de la nostra província», afirma Manuel Heredia, director del Centre de Producció de Mahou San Miguel a Lleida. 
 

La fàbrica de Mahou San Miguel a Lleida, que ha demostrat una gran flexibilitat i eficiència operativa al llarg de tota la pandèmia sense parar ni un sol dia la seva activitat, ha estat capaç de proveir als seus clients d'Alimentació de forma exemplar, fins i tot en els moments més durs de l'Estat d'Alarma. A això se suma el suport realitzat per la cervesera a l'Hostaleria de la província, un dels sectors més castigats per la situació, amb ajudes que van ascendir a 1,4 milions d'euros en 2020 per impulsar la seva reactivació.


Comentaris

envia el comentari