Catalunya Diari

La mala costum dels propietaris dels gossos que pot acabar amb la seva vida

El col·lectiu de veterinaris s'ha mostrat preocupat
Primer Canicròs de Reus-Memorial Alba Chacón en imatges!
La mala costum amb els nostres gossos que els pot acabar matant  | CEDIDA

 

Un comunicat que ha enviat 'Food & Drugs Administration (FDA)' assegura que donar un altre tipus de menjar als gossos que no sigui pinso pot ser perjudicial per als animals, ja que augmentaria el risc que patissin una malaltia cardíaca, concretament una miocardiopatia dilatada canina.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La investigació, que es va iniciar al juliol de l'any 2018, s'ha actualitzat fins a tres vegades més, ja que consideren que cada cop és més freqüent que les persones els hi donin menjar alternatius sense pensar en el risc que això pot comportar.

 

S'està exposant als gossos a un excés de nutrients perjudicials

El pinso aporta a l'animal els nutrients essencials que necessita, com ara la proteïna que altres aliments no els dóna. A, més, gairebé tots els gossos poden menjar-ne i en molt pocs casos els provoca alguna mena de reacció al·lèrgica.

 

Segons explica aquest estudi, des del col·lectiu de veterinaris s'han mostrat preocupats per la freqüència de casos de gent que canvia el menjar dels seus gossos, sense ser conscients que els estan exposant a un excés de nutrients exòtics que al contrari del que es creu, no són gens saludables per ells.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari