Catalunya Diari

Crits de «Torra dimissió» en una manifestació a Lleida sense mesures de prevenció

Hi va participar al voltant d'un centenar de persones

Manifestació a Lleida contra el Govern el 18 de juliol de 2020.
Un centenar de persones va participar de la manifestació que es va fer a Lleida | @BatzacLleida

Al voltant d'un centenar de persones van participar aquest dissabte, 18 de juliol, en una polèmica manifestació que va partir de la plaça de Ricard Vinyes de Lleida. La protesta havia estat convocada a les xarxes socials amb l'objectiu de protestar contra la gestió de la crisi del coronavirus per part del Govern de Catalunya i pel confinament perimetral de la ciutat de Lleida i la resta de municipis del Baix Segrià.

A la marxa es van poder sentir crits de «Torra dimissió», però aquest no va ser l'únic motiu de polèmica: tal com es pot veure a les imatges que han corregut per les xarxes socials, els manifestants no guardaven la distància de seguretat entre ells i, a més, bona part d'ells no duia posada la mascareta. La manifestació, doncs, va acabar sent un important focus de polèmica.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'eleven a 152 els hospitalitzats per covid-19 a la regió sanitària de Lleida, una desena més que diumenge

La xifra de pacients ingressats per covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida continua en augment i ja hi ha 152 persones ingressades, 10 més respecte a diumenge. Del total, 19 persones estan a l'UCI, les mateixes que en el balanç de fa 24 hores, segons ha comunicat el Departament de Salut.

Als centres habilitats per aïllar positius que estan lleus o són asimptomàtics es mantenen 87 persones. L'Hospital Arnau de Vilanova té 75 pacients amb covid-19, tres més que diumenge, dels quals nou estan a l'UCI i 66 a planta. Al Santa Maria hi ha vuit pacients, cinc dels quals a l'UCI; i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 14 ingressats. En la resta de centres hi ha 55 pacients, cinc a l'UCI i 50 a planta.

Pel que fa a les altes, l'Arnau de Vilanova n'ha donades 103 des de l'1 de juliol i l'Hospital Universitari Santa Maria dues. En relació amb les persones aïllades en centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 35 persones (10 covids positius i 25 contactes) i a la Manreana hi ha 52 persones, totes elles amb covid-19 positiu.


Comentaris

envia el comentari