Catalunya Diari

Mans Unides passejarà per Lleida en la celebració del seu 60è aniversari

Per recaptar fons solidaris per l’emprenedoria laboral de més de 300 dones índies en situació de vulnerabilitat

Presentació de l'acte de Mans Unides a Lleida
Presentació de l'acte de Mans Unides a Lleida | LleidaDiari.cat

El diputat de la Diputació de Lleida Paco Cerdà ha participat aquest dilluns en la roda de premsa de presentació del projecte solidari 'Mans Unides es posa en marxa', unes passejades que, de forma simultània es faran en deu localitats lleidatanes el dia 7 d'abril, en benefici d'un programa d'emprenedoria laboral per a més de 300 dones índies en situació de vulnerabilitat.

L'acte ha comptat amb la participació de la delegada de Mans Unides Lleida, Rosa Pla, i del voluntari de Mans Unides Lleida, Francesc Piqué. La presentació s'ha celebrat a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.

Diferents localitats de Lleida que se sumen a la iniciativa

Les poblacions de Lleida que acolliran aquestes marxes seran: Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs i s'iniciaran a les 9.30 hores davant les esglésies de cada municipi, amb recorreguts de 2 i 5 km. Aquestes activitats tindran format de cursa o marxa en diferents poblacions espanyoles i pretenen reunir més de 10.000 participants. La campanya compta amb el piragüista olímpic lleidatà, Saül Craviotto com a ambaixador de l'organització, essent la imatge de l'anunci que s'ha fet per aquest esdeveniment.

Rosa Pla ha explicat que es farà una caminada contra la fam, com la majoria de projectes en què treballa Mans Unides, i que en aquest cas es donarà suport a dones índies perquè puguin iniciar activitats d'emprenedoria relacionades amb l'agricultura i la ramaderia. Per la seva banda, Francesc Piqué s'ha felicitat que 10 de les 40 activitats que s'organitzen aquell dia per l'Estat espanyol, s'organitzin a les comarques de Lleida i que es pugui comptar amb la figura de Saúl Craviotto.

La recaptació permetrà que 300 dones desenvolupin negocis propis

La recaptació permetrà que aquestes 300 dones generin la mateixa capacitat per desenvolupar negocis propis, com la cria de vaques, la fabricació de corda o la producció d'adobats de peix, entre altres, que els permetin obtenir beneficis i millorar, així, les seves vides i les de les seves famílies. Les inscripcions en línia per a cadascuna de les localitats participants podran realitzar fins al 4 d'abril a les 23.59 hores. Per a més informació: https://www.manosunidas.org/campana/manos-unidas-60-aniversario/actividad/carrera-solidaria-60-aniversario


Comentaris

envia el comentari