Catalunya Diari

Manso trasllada la seva classe al Campus de Cappont de Lleida per evitar els alumnes tancats al Rectorat

Manso trasllada la seva classe al Campus de Cappont de Lleida per evitar els alumnes tancats al Rectorat| Text i fotos: ACN

La subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso, ha traslladat la classe de 'Gestió del Coneixement', que imparteix normalment al Rectorat de la Universitat de Lleida, a l'aula 2.13 de l'edifici Polivalent del Campus de Cappont de Lleida, per recomanació del rector de la UdL, Roberto Fernández.

Aquesta mesura s'ha dut a terme per evitar els alumnes que segueixen tancats al Rectorat des que dimarts passat es produís un enfrontament entre els Mossos d'Esquadra i els estudiants que volien fer un acte de protesta a la classe de Manso i que va acabar amb la detenció d'una alumna de Comunicació de 21 anys. Està previst, però, que la classe que Manso ha d'impartir aquest dimarts es faci a l'aula habitual al Rectorat.

De la quinzena d'alumnes inscrits a 'Gestió del Coneixement' els dilluns, aquest dilluns només hi han assistit quatre. Vuit més han demanat permís per marxar a escriure un manifest i Manso els hi ha concedit.


Comentaris

envia el comentari