Catalunya Diari

Maristes Lleida acull dues noves sessions de les Jornades Pedagògiques

Es realitzaran els dies 31 de Gener i 1 de febrer amb el mateix format dels darrers anys

Cartell de l'esdeveniment de Maristes Lleida
Les VII Jornades Pedagògiques es realitzaran els dies 31 de Gener i 1 de febrer | LleidaDiari.cat

L'Obra Social i el Col·legi Maristes Montserrat de Lleida organitzen les setenes jornades educatives que es realitzaran al col·legi Maristes Montserrat. Aquest any sota el títol: 'Pensament crític, per què?'.

Les Jornades Pedagògiques estan obertes a tota la ciutadania lleidatana, amb tallers específics per a docents però amb altres per a les famílies perquè creiem que la tasca d'educar és ben compartida per tota la comunitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es realitzaran els dies 31 de Gener i 1 de febrer

Les VII Jornades Pedagògiques es realitzaran els dies 31 de Gener i 1 de febrer amb el mateix format dels darrers anys. Començaran amb una jornada inaugural el dia 31 amb la Laia Servera (directora i presentadora de l'InfoK de TV3) com a ponent que parlarà de la importància d'educar en pensament crític en l'era de la desinformació i les fake news.

I seguiran amb la jornada del dia 1 de febrer, dissabte pel matí, on hi haurà un esmorzar-col·loqui sota el títol: 'Pensament crític. Competència clau'. Després de les 11.00 a les 13.00 hores oferiran un torn de tallers a escollir. Us podeu inscriure digitalment a: Inscripcions online.

TALLER 1: 'Nosaltres filosofem'. Grup ICE de Filosofia 3/18

TALLER 2: 'El teatre una eina d'expressió per a la reflexió'. Ramon Molins, actor i director teatral.

TALLER 3: 'Educant en l'esperit crític des de l'educació social'. Anna Clotet, directora de les Obres Socials de Maristes Lleida.

TALLER 4: 'El repte de la comunicació amb els fills'. Sònia Notario, educadora de l'Associació Antisida Lleida.

TALLER 5: 'Entorns personals d'aprenentatge: aprenentatge en xarxa a l'aula de secundària'. Jordi Cano, professor de secundària i professor associat a la UdL.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari