Catalunya Diari

Marc Márquez parla per primera vegada sobre Lucía Rivera

El pilot de moto GP ha parlat de la seva relació amb la model i ha reconegut que esta en un 'núvol'

Marc Márquez i Lucía Rivera
Marc Márquez i Lucía Rivera | CatalunyaDiari.cat

Marc Márquez ha confirmat en una entrevista per 'XL Semanal' que efectivament està sortint amb Lucía Rivera i admet que està enamorat. La model ja havia confirmat, fa quatre mesos, el romanç entre ella, de 20 anys, i Marc Márquez, de 26, però el pilot de moto GP no ha parlat fins ara de la seva relació i ha confessat que està en un 'núvol.

El pilot va concedir l'entrevista a 'XL Semanal' al seu poble natal, Cervera, i es va mostrar com una persona molt familiar. El fet més destacable van ser les paraules sobre la seva relació amb la model on l'entrevistador li va preguntar «Estàs enamorat?» on ell va respondre «Jo crec que estic en procés, sí», i «Sí, tinc novia. Coses noves en la vida, no? Però què és això d'estar enamorat? Què és l'amor?» deia mentre se li escapava algun riure. Finalment, però va acabar assumint «Estic bé i sóc feliç. Així que dec estar enamorat».

Márquez sempre ha sigut molt reservat pel que fa a la seva relació amb Lucía Rivera, però sembla que a mesura que avança  tenen menys por a mostrar la seva felicitat en públic. Fa tan sols uns dies la model publicava una fotografia on apareixia fent-se un petó amb el pilot.

Márquez y Rivera
Marc Márquez y Lucía Rivera a punt de fer-se un petó   | Instagram (@luciariveraromero)

També et pot interessar... 

 


Comentaris

envia el comentari