Catalunya Diari

En marxa el procés per finalitzar la concessió de l'estació d'autobusos de Lleida

El termini de la concessió és de 50 anys a partir d'aquesta data

El ple de l'Ajuntament de Lleida del pròxim 31 de gener posarà en marxa l'inici del procés per la finalització del contracte de concessió de l'Estació d'Autobusos de Lleida. 

L'expedient que es porta a aprovació fixa la data de finalització del contracte pel dia 24 de març de 2022 i proposa el nomenament d'interventor tècnic del contracte, un tràmit necessari per donar per finalitzada la concessió i que cal iniciar amb una antelació mínima de 25 mesos abans de la seva data de finalització. La convocatòria del concurs per la concessió de l'estació es va aprovar en ple el 3 de maig de 1967 i es va adjudicar a l'agost d'aquell mateix any, mentre que l'equipament va entrar en funcionament el 24 de març de 1972.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El termini de la concessió és de 50 anys a partir d'aquesta data

El termini de la concessió és de 50 anys a partir d'aquesta data, de manera que la concessió conclourà d'aquí una mica més de dos anys, el 24 de març de 2022. El plec de condicions preveu que per a garantir "la conservació de les obres i el material" l'Ajuntament haurà de nomenar un interventor tècnic de l'empresa concessionària, en compliment també de la legislació vigent en aquell moment.

Tindrà com a funció fer el seguiment de l'estat de les instal·lacions de l'estació d'autobusos per tal que reverteixen a l'Ajuntament en les condicions fixades al plec de condicions. L'acord que fixa la data de finalització del contracte i el nomenament d'un tècnic municipal com a interventor tècnic del mateix es debatrà en comissió el divendres 24 i es votarà al ple del dia 31.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari