Catalunya Diari

En marxa les obres per habilitar una gran àrea de jocs per a gossos a Lleida

Aquesta àrea d'esbarjo per animals de companyia serà la quarta en executar-se a la ciutat

Gossos: doberman, yorkshire terrier, pastor alemany
Imatge d'arxiu | Cedida

L'Ajuntament de Lleida iniciarà la setmana vinent les obres per habilitar una àrea de joc per a gossos als Jardins Primer de Maig, al barri de la Mariola. Aquest nou espai per animals de companyia estarà ubicat en una zona del passeig de gespa existent, entre els carrers Rossinyol i La Mercè, al costat de l'Espai Morera, que acull la ciberaula del barri.

Aquesta àrea d'esbarjo per a gossos serà la quarta en executar-se a la ciutat, després de les dels Jardins de Maria Mercè Marçal de Cappont, del Parc de Santa Cecília al Centre Històric, i la dels Jardins Jaume Magre, al barri de Joc de la Bola–Camp d'Esports.

L'àrea tindrà 807 m²

L'àrea tindrà 807 m² i estarà delimitada per una tanca metàl·lica i de fusta, d'1,20 m d'alçada. El tancament inclourà també una zona-vestíbul d'entrada amb doble porta, per evitar que els gossos s'escapin. Serà la segona zona per a gossos de la ciutat on s'instal·laran jocs dirigits a l'exercici caní. Les obres inclouen la substitució del terreny actual i la instal·lació d'un sistema de drenatge, que permetrà, juntament amb la instal·lació d'una xarxa de reg, dur a terme rentats de la superfície, per poder mantindré l'àrea neta d'orins. Per fer-ho s'aprofitarà la xarxa de reg ja existent.

A més, es col·locaran bancs, font de beure per a gossos i usuaris, papereres i mobiliari esportiu o destinat a l'exercici per a gossos. Per l'execució de les obres es fixa un termini d'un mes i mig i el seu pressupost és de 48.351,03 € (IVA inclòs). Ben aviat, també està previst dur a terme les obres per habilitar un nou parc de jocs i esbarjo per a gossos al Parc de Sant Anastasi de Llívia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari