Catalunya Diari

Media Markt obrirà al desembre la nova botiga a Lleida

Media Markt obrirà al desembre la nova botiga a Lleida| Redacció - Fotografia: http://www.urbecom.com

 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat les obres de construcció del nou establiment, acompanyat per la primera tinent d’alcalde, Marta Camps, així com el gerent de Media Markt Lleida, Joaquim Bartis, i el director regional de l’empresa, Xavier Rofes.


 


La nova botiga d’aquesta empresa líder en distribució d’electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics a Espanya i Europa tindrà 2.500 metres quadrats de superfície de venda i obre en una zona que, tal i com ha explicat Ros "ara mateix s’ha convertit en un pol comercial important a la ciutat, demostrant el dinamisme i la forta aposta de les superfícies comercials per la situació estratègica de la ciutat de Lleida". En aquest sentit, cal destacar que l’obertura de Media Markt a Lleida ha suposat la contractació de 83 persones, donant especial importància als habitants de la zona.


 
Aquesta nova superfície comercial consta d’un edifici de dos plantes construït amb mòduls metàl·lics i de formigó, amb 166 places d’aparcament, repartides entre el soterrani (109) i l’exterior (57). La superfície total construïda és de 6.350 metres quadrats que es distribueixen en la botiga de venda, magatzem, sales i despatxos d’administració, servei postvenda, aparcament, serveis i instal·lacions.
 
En l’actualitat, Media Markt té 61 establiments a Espanya i 655 establiments en 15 països europeus i Xina. Aquest nou establiment és el primer de l’empresa a Lleida i el desè a Catalunya.


Comentaris

envia el comentari