Catalunya Diari

El preu màxim del menjador escolar es manté en 6,2 euros a Catalunya

El Departament d'Educació no apuja la tarifa, tal com havia anunciat fa uns mesos

L'associació de Celíacs de Catalunya ha impulsat una campanya per denunciar que l'administració posi en risc la salut dels celíacs
Els nens io nenes que hi mengin de forma esporàdica hauran de pagar un 10% més del preu establert   | CEDIDA

Milers de nens mengen cada dia dins les escoles. La qualitat dels aliments preocupa molts pares, que en la majoria dels casos, per feina, no poden fer-se càrrec dels fills i endur-se'ls a casa a dinar. A vegades, però, són els mateixos nens els qui prefereixen passar aquestes hores de descans de classes entre amics. Però el cost econòmic que representa és un altre mal de cap per a molts, que avui reben bones notícies.

El preu màxim del menjador escolar es manté en 6,2 euros aquest pròxim curs, tal com s'ha publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). El Departament d'Educació va anunciar fa uns mesos que apujaria la tarifa, però finalment no ho ha fet. 

Un 10% més als estudiants que hi mengin de forma esporàdica

En aquest preu establert s'hi ha d'incloure el menjar, l'atenció a l'alumnat i els períodes de temps anteriors i posteriors, des que s'acaben les classes del matí fins que comencen les de la tarda, amb una durada màxima de dues hores i mitja en total. Per als estudiants que es quedin de forma esporàdica, el preu pot apujar un 10%.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari