Catalunya Diari

Mercadona comercialitza una nova línia de productes cosmètics amb protecció solar

Dulgon, Sisbela, Sun Med i Cris & Clo són algunes de les marques que ofereix per a la temporada d'estiu
Mercadona comercialitza una nova línia de productes cosmètics amb protecció solar. | Mercadona

 

S'acosta l'estiu i Mercadona es prepara per a la temporada amb una nova línia de productes cosmètics amb protecció solar. Entre aquests nous articles que la companyia acaba de posar a la venda, destaca la firma d'origen valencià Cris & Cló, que conté un accelerador del bronzejador amb protecció 30 i de tacte sec.

 

D'altra banda, la distribuïdora valenciana oferirà Sun Med, tant en esprai com en llet solar, que es tracta d'un producte d'origen alemany. També disposarà de cosmètics de la marca Dulgon i de la marca Sisbela, amb diferents cremes solars facials. Així ho confirma ‘València Plaza’, que detalla els nous proveïdors que treballen per a Mercadona.Comentaris
Ricard
És notícia que una cadena de supermercats incorpori una nova línea de cosmètics? a mi em sembla més aviat publicitat sense indicar que es tracta d'un article promocional. Quan jo incorpori una nova linea de productes a la meva botiga també creareu una notícia al vostre diari? aixó sería realment bo per als petits comerços lleidatans, no creiu?

envia el comentari