Mercadona dóna 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de Lleida

Al tancament del 2017 havia donat prop de 140.000 quilos d’aliments i altres productes de primera necessitat

Mercadona ha fet efectiva aquest divendres la donació de 13.500 litres de llet sencera de la marca pròpia Hacendado al Banc dels Aliments de Lleida en compliment del conveni de col·laboració signat per ambdues parts. Aquesta donació se suma a l'efectuada als bancs dels aliments de Barcelona i de Tarragona i continuarà els dies vinents amb el repartiment al Banc dels Aliments de les Comarques Gironines fins a completar els 100.000 litres de llet que la companyia de supermercats donarà aquest any 2018.

Imatge descarregant el camió
Imatge descarregant el camió | LleidaDiari.cat

La relació entre Mercadona i la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, que engloba els quatre bancs dels aliments, va iniciar-se l'any 2010 coincidint amb la campanya de recollida d'aliments bàsics en supermercats i mercats. La relació iniciada fa nou anys entre la cadena de distribució i l'entitat benèfica s'emmarca des de dos vessants: d'una banda, posar a disposició dels bancs dels aliments les botigues de Mercadona en les edicions que organitzen per a recaptar aliments; i, d'altra banda, fer una donació de producte de primera necessitat per tal que els bancs dels aliments els puguin distribuir a les persones necessitades a través d'entitats benèfiques.

  

  

 

 

Unes donacions «imprescindibles»

Durant l'acte d'entrega, el president del Banc dels Aliments de Lleida, Joan Saura, ha posat de manifest que «aportacions com aquesta són imprescindibles per poder donar el servei a les entitats socials en un moment que continua sent molt complicat, amb noves formes de pobresa que també demanen d'una acció social conjunta amb la participació responsable de les empreses». En aquest sentit, la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Lleida, Beatriz Feced, ha agraït al Banc dels Aliments «la col·laboració duta a terme per treballar plegats en la lluita contra la pobresa» i ha manifestat que aquesta nova donació de 13.500 litres de llet «és la nostra petita contribució per ajudar les persones més necessitades del nostre entorn».

Imatge dels operaris baixant les caixes de llet
Imatge dels operaris baixant les caixes de llet | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari