Catalunya Diari

Mercadona implantarà el seu espremedor de sucs en tots els supermercats

Actualment, l'espremedor ja s'ha testat amb èxit en algunes botigues de la companyia
Imatge de l'espremedor de sucs naturals que es podrà trobar als supermercats | CatalunyaDiari.cat

Mercadona instal·larà, a partir del 3 d'abril, espremedors de suc natural de taronja als més d'1.600 supermercats de tot l'Estat espanyol. L'espremedor, desenvolupat per Zumex Group, líder mundial el disseny i fabricació de tecnologia capdavantera per a l'espremut de fruites i verdures, ha estat testat amb èxit en algunes botigues de la companyia. Segons el diari 'ABC', la implantació dels espremedors ha permès vendre una mitjana de 30.000 litres de suc al dia, i aconseguiran els gairebé 100.000 litres una vegada es col·loquin a tots els establiments.

Fins avui, les botigues incloses en el projecte consumien cada dia al voltant 75.000 quilos de taronges per a l'espremut de suc fresc, la qual cosa suposa gairebé 1.900 tones de fruita mensuals. Però d'acord amb els càlculs de Mercadona, la xifra podria augmentar en 75 milions de quilos anuals. L'empresa encarregada de la distribució dels espremedors és Zumex Group, que ja compta amb l'aprovació de diversos supermercats de tot el món, com la britànica Marks & Spencer o la francesa Carrefour, entre d'altres.

 

La responsable de Màrqueting i Comunicació de Zumex ha explicat: «L'experiència ens demostra que les cadenes que aposten per incorporar els nostres espremedors automàtics en la seva secció de fruites i verdures incrementen el consum de taronges». En aquest sentit, treballen juntament amb Mercadona per atendre satisfactòriament les necessitats del negoci per fer-lo més rendible.Comentaris

envia el comentari