Catalunya Diari

Mercadona inaugura el nou model de botiga eficient a la superfície ubicada a la Copa d'Or de Lleida

La cadena té un total de catorze botigues a la demarcació
El nou servei de sucs de taronja | LleidaDiari.cat

Mercadona reobre aquest dilluns un nou supermercat a la ciutat de Lleida, concretament a la zona de Copa d'Or, després d'una reforma integral per adaptar-lo al nou model de botiga eficient de la companyia. Ha suposat una inversió d'1,6 milions d'euros, té una superfície de sala de vendes de 1.650 metres quadrats i disposa d'una plantilla de 57 persones amb ocupació estable i de qualitat.

 

El supermercat Mercadona a Copa d'Or, el primer que obre amb el nou model de botiga eficient a les comarques lleidatanes i en la construcció del qual han participat 25 proveïdors que han donat feina a més de 90 persones durant la fase d'obra, reforça l'excel·lència en el servei i optimitza l'acte de compra dels seus clients, a més de generar un estalvi energètic de fins al 40% respecte d'una botiga tradicional. Enguany també es reformarà la botiga ubicada a Nou Forn (Lleida ciutat). 

El nou disseny presenta novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposa de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d'acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, i una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada. Així mateix, inclou un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, i una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre altres novetats.

 

Pel que fa a l'aspecte mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb l'optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposa d'un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

La botiga també ha renovat la secció del pa | LleidaDiari.cat

 

L'horari d'obertura és de dilluns a dissabte, de 9.00 a 21.00 hores, i disposa d'un aparcament de 182 places per facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través del lloc web www.mercadona.es. A tancament de 2016, Mercadona té catorze botigues a les comarques lleidatanes i una plantilla de 605 persones. Així mateix, la companyia manté una relació comercial amb 1.850 pimes d'arreu del territori i realitza compres a proveïdors catalans o amb seu a Catalunya per valor de 3.450 milions d'euros l'any.

El nou servei de xarcuteria | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari