Catalunya Diari

El Mercat de l'Hort de Lleida celebra una edició especial aquest cap de setmana

Els mercats de venda ambulant de Lleida han adaptat els seus formats a la normativa de seguretat i prevenció de la COVID-19

Imatge del Mercat de l'Hort de Lleida
Edició especial de Nadal del Mercat de l’Hort, amb sortejos, aquest cap de setmana | LleidaDiari.cat

El Mercat de l'Hort celebrarà aquest cap de setmana, dies 19 i 20 de desembre, una edició especial nadalenca, que s'ubicarà a la plaça de sant Joan. En aquesta ocasió, tant dissabte com diumenge, a les 19 hores, es realitzarà el sorteig de dues paneres amb productes del mercat, que ha preparat l'Associació de Paradistes, entre les persones que hi vagin i que agafin una o diverses butlletes que es repartiran a les parades.

S'ha de recordar que, per tal de donar compliment a la normativa de seguretat, el Mercat de l'Hort es realitza en un espai tancat, delimitat, amb control d'accés per garantir l'aforament màxim permès del 30%. És a dir, que dins de recinte, en un mateix moment, només hi hagi un màxim de 49 persones.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta particularitat, d'espais delimitats amb accessos d'entrada i sortida, també afecta el Mercat de Nadal i d'Artesans que enguany s'ha ubicat a l'esplanada d'aparcament de davant de l'Auditori i que també s'ha configurat com a espai amb aforament controlat. La resta de mercats ambulants que es realitzen a la ciutat de Lleida, el de dijous a Camp d'Esports i el de dissabte a Barris Nord, fa setmanes que compleixen aquests requeriments normatius. En aquest context, s'ha de recordar, que dissabte dia 26, festa de sant Esteve, no es farà el mercadet a Barris Nord.

Portar la mascareta obligatòriament

L'àrea de Mercats de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Lleida va actualitzant la normativa que marca el PROCICAT en matèria de fires i mercats en cadascun dels models de venda ambulant que es fan a la ciutat de Lleida. Cal recordar que en qualsevol cas, les persones consumidores que vagin al mercat han de portar la mascareta obligatòriament, han de respectar la distància entre persones, no han de tocar ni manipular productes i han de respectar les indicacions que els doni el personal de la regidoria.


Comentaris

envia el comentari