Catalunya Diari

El Mercat de l’Hort a Taula estarà tot el cap de setmana a la Plaça Sant Joan de Lleida

El mercat esdevé un punt de trobada entre productors i elaboradors lleidatans i consumidors per sensibilitzar sobre la producció de proximitat

Imatge del Mercat de l'Hort a Taula | LleidaDiari.cat

El Mercat de l'Hort serà present durant tot el cap de setmana a la Plaça Sant Joan de Lleida amb motiu de les festes nadalenques. Més d'una vintena de parades seran presents en aquesta edició, en horari de 10.00 a 20.30 hores, oferint a la ciutadania productes de proximitat com formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, licors, torrons, coques, oli, etcètera.

La regidora de comerç i consum de la Paeria, Marta Gispert, ha destacat els valors agrícoles i alimentaris. De fet, el mercat esdevé un punt de trobada entre productors i elaboradors lleidatans i consumidors per sensibilitzar sobre la producció de proximitat. La pròxima cita del mercat serà el dia 4 de gener, coincidint encara amb festes.

Imatge del Mercat de l'Hort a Taula | LleidaDiari.cat

Mercats de Nadal a Lleida

Lleida compta amb diversos mercats amb motiu de les festes nadalenques. A més a més de l'edició especial del Mercat de l'Hort aquest cap de setmana, també hi ha el Mercat de Nadal, ubicat a la plaça de la Catedral fins al pròxim 5 de gener, on es poden trobar objectes de regal, art i artesania. D'altra banda, el Mercat de Santa Llúcia, ubicat a la Plaça Cervantes, romandrà obert fins al pròxim 24 de desembre oferint arbres de Nadal, figuretes de pesebre i altres decoracions nadalenques.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari