Catalunya Diari

El Mercat de l'Hort torna a Lleida per festes i comptarà amb control d'aforament

Durant les festes nadalenques se celebraran cinc edicions d'aquest mercadet

Imatge del Mercat de l'Hort a Taula
El Mercat de l'Hort torna a la plaça Sant Joan per festes i comptarà amb control d'aforament | LleidaDiari.cat

El Mercat de l'Hort a Taula, que acull parades de productes alimentaris de proximitat, tornarà a ubicar-se a partir d'aquest dissabte dia 5 de desembre a la plaça Sant Joan de Lleida, en lloc de l'espai que ocupa ara al costat dels porxos de la plaça Paeria.

Aquest canvi d'ubicació permetrà complir amb les restriccions sanitàries fixades per part del Procicat el passat 11 de novembre, quan va aprovar el Pla Sectorial de Fires i Mercats de Nadal per a la Covid-19. Aquest document estableix que serà necessari dur a terme un tancament perimetral del mercat i establir-hi un control d'accés, amb un punt d'entrada i un de sortida per tal de poder verificar que no se supera l'aforament fixat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Cinc edicions durant les festes nadalenques

El mercat de l'Hort, que habitualment se celebra el primer dissabte de cada mes de 10 a 20 hores, tindrà cinc edicions durant les festes nadalenques. Aquest dissabte, dia 5, tindrà lloc l'edició ordinària del mes de desembre, a la qual se sumaran l'edició especial de Nadal els dies 19 i 20 de desembre, l'edició ordinària del mes de gener el dia 2 i l'edició especial de Reis, el 3 de gener.

Sens dubte, aquest mercat és una bona oportunitat per a trobar i gaudir de productes de qualitat i proximitat i, a la mateixa vegada, ajudar al sector econòmic i comercial de la demarcació. Les parades que es poden trobar són de diferents especialitats, però totes treballen sota el mateix lema de qualitat i proximitat que donen el valor afegit als seus productes.


Comentaris

envia el comentari