Catalunya Diari

El Mercat de l’Hort torna dissabte a la plaça de Sant Joan de Lleida

L’espai de venda adoptarà les mesures de seguretat sanitària

Imatge d'una edició anterior de l'Hort a Taula
El Mercat de l’Hort torna demà dissabte a la plaça de Sant Joan | LleidaDiari.cat

Els paradistes del Mercat de l'Hort s'instal·laran demà dissabte a la plaça de Sant Joan de Lleida després de l'aturada a causa de la crisi sanitària per la Covid-19.

El Mercat torna a la seva ubicació habitual després d'algunes edicions en què els paradistes s'havien integrat al mercadet de Barris Nord. El Mercat de l'Hort està obert al públic de les 10.00 hores a les 20.30 hores per oferir a la ciutadania productes de proximitat com formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, licors, torrons, coques, oli, etcètera. En aquest període postcoronavirus adopta totes les mesures de seguretat sanitària que estableix la llei i, en conseqüència, la vintena de parades ocuparan més espai per respectar la distància que es requereix.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les persones consumidores han de portar la mascareta obligatòriament

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats recorda que les persones consumidores que vagin al Mercat de l'Hort han de portar la mascareta obligatòriament. Les parades i els paradistes seguiran les indicacions pertinents per tal de donar un servei de venda amb totes les garanties sanitàries. Al Mercat de l'Hort es poden adquirir productes locals. S'organitza amb dos objectius: oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans, i donar a conèixer els productes agraris de proximitat alhora que se sensibilitza la població sobre els valors de l'agricultura i l'alimentació.


Comentaris

envia el comentari