Catalunya Diari

El Mercat de l’Hort a Taula torna aquest dissabte a la plaça de Sant Joan de Lleida

La iniciativa, que aquesta temporada farà 10 anys, reprèn l’activitat després de l’estiu amb canvi de dia i renovació de format

Imatge del mercat
Imatge del mercat | LleidaDiari.cat

Les parades del Mercat de l'Hort a Taula s'instal·laran aquest dissabte a la plaça de Sant Joan de Lleida. Després de l'aturada d'estiu, el Mercat reprèn l'activitat amb canvi de dia. A partir d'ara es farà el primer dissabte de cada mes. Serà a la mateixa hora, de les 9.00 a les 14.00 hores aproximadament, i a la mateixa ubicació, la plaça de Sant Joan. A més, renovarà el format, amb la programació d'activitats diverses, amb tastos, maridatges o demostracions de cuina, per dinamitzar la iniciativa, que aquesta temporada complirà deu anys.

  

  

dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de les proximitats i sensibilitzar la població sobre els valors de l'agricultura i l'alimentació.

Aquest mercat té un gran èxit d'afluència entre els lleidatans que busquen productes de qualitat i elaborats a la demarcació de Lleida. A les parades del Mercat de l'Hort a Taula es poden trobar aliments com fruites, hortalisses i verdures, mels, formatges i embotits, així com altres productes d'una gran qualitat i a preus immillorables. Cal recordar que fa uns mesos aquest mercat es desenvolupava els diumenges, també a la plaça Sant Joan de Lleida. 

No obstant, ara s'ha decidit canviar la seva periodicitat i se celebrarà els dissabtes en aquesta emblemàtica plaça de la capital del Segrià. Sens dubte, és una bona oportunitat per a tots els amants de la bona gastronomia i dels productes de proximitat. La majoria dels paradistes són productors locals que ofereixen al públic lleidatà els seus millors productes. Ja saps, si el que vols es omplir la teva cuina de qualitat i bons aliments, no et pots perdre aquest mercat que inicia una nova temporada després de la seva aturada estiuenca. 


Comentaris

envia el comentari