Catalunya Diari

Mercolleida aprova un pressupost de 947.600 euros per al 2022

La llotja agropecuària preveu assolir l'any vinent un superàvit de 154.900 euros

El consell d'administració de Mercolleida ha aprovat aquest dimecres el pressupost ordinari per al 2022, que estima uns ingressos de 947.600 euros i 792.600 euros de despeses, amb la qual cosa la llotja agropecuària preveu obtenir l'any vinent un superàvit de 154.900 euros (abans d'impostos).

Els ingressos de Mercolleida provenen, per una banda, de les quotes que paguen els usuaris de la llotja per tal de rebre les cotitzacions i informes de mercats generats pels serveis tècnics de l'entitat i, de l'altra, de l'arrendament d'oficines a l'edifici de Mercolleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El director general de Mercolleida, Miquel Àngel Bergés, ha presentat al consell d'administració el Pla d'Actuació de Mercolleida previst per al 2022. Segons ha dit, es tracta d'un pressupost de continuïtat, tenint en compte que en anys anteriors ja s'han dut a terme actuacions en equipaments.

Pla obert de la reunió del consell d'administració de Mercolleida
Mercolleida aprova un pressupost de 947.600 euros per al 2022 | Lleidadiari.cat

Aquest 2021 s'han contractat dos nous treballadors

En el capítol de personal, durant aquest 2021 s'han contractat dos nous treballadors per al Servei d'Informació de Mercats, amb la intenció de potenciar els informes orientats als mercats internacionals, sobretot en vaquí i cereals, i també per realitzar estudis especialitzats sobre costos de producció, que és un dels principals factors que hauran d'afrontar els sectors ramaders l'any vinent.

D'altra banda, Mercolleida també seguirà treballant per enfortir la col·laboració amb altres llotges de referència estatals. A la vegada, l'entitat començarà a facilitar informació dels mercats internacionals de porcí a la principal associació de productors de Colòmbia, que reconeix d'aquesta manera el paper referent de Mercolleida com a proveïdor d'informació. També realitzarà seminaris web periòdics dirigits a ramaders de porcí d'aquest país sud-americà.

La commemoració del 50è aniversari de Mercolleida

El president de Mercolleida, Paco Cerdà, ha valorat la commemoració del 50è aniversari de Mercolleida, en un acte que va tenir lloc el 12 de novembre. «Mercolleida és un referent del sector agropecuari i un referent de la ciutat», ha assenyalat.

La llotja agropecuària de Mercolleida opera en el sector porcí, boví, cereals, pinsos i farratges, oví i fruita. En destaca la seva importància en el sector porcí, on és la llotja de referència al mercat estatal, així com del boví i dels cereals. Mercolleida és una societat anònima de la qual l'Ajuntament de Lleida compta amb gairebé un 80% de les accions i la Generalitat amb prop del 10%.


Comentaris

envia el comentari